Beheer je Instagram zoals alleen een Virtueel Assistent dat kan.

Er zijn honderden tips en adviezen te vinden over hoe je je socials inzet. Wat is nodig voor zichtbaarheid? Er bestaat zoiets als het golden hour? Waar haal je eigenlijk de tijd vandaan om te posten? Ik heb ooit gehoord dat je berichten moet plaatsen op dinsdagochtend 10 uur, klopt dat?

Deze training gaat over het creëren van een plan voor jezelf, waarmee je gericht en op de lange termijn aan de slag kan. Met als doel je bedrijf te laten groeien. Gegeven door iemand die al jaren aanwezig is op Instagram en voor onze klanten hun socials beheert. Zodat jij het zelf kan doen, zoals wij het kunnen.

Wat ga je leren?

We beginnen in deze training bij de basis. Waarom wil je uberhaupt een instagramaccount hebben en hoe ga je die inzetten? Daarna kijken we eerst naar hoe je een profiel opbouwt, voordat we het over alle soorten posts gaan hebben.

De training is hands on, dus op de avonden en tussendoor ga je aan de slag. Verwacht dat na vier weken je profiel er anders uit ziet en dat je weet hoe je de komende tijd verder kunt.

Wie geeft de training?

De training wordt gegeven door Laila Rijzinga (@lailayrjo), onze Social VA. Laila is ooit zelf als micro-influencer begonnen en werkt nu namens virtueelassistenten.nl aan verschillende merken. Haar kracht ligt in dat ze in staat is om je persoonlijkheid terug te laten komen in je feed, zodat je een eigen uitstraling kunt creëren. Ze is absoluut op de hoogte van de laatste trends, maar zal je niet snel adviseren om erin mee te gaan, tenzij dat past bij wat je in de wereld aan het zetten bent.

Wanneer is de training?

De eerstvolgende online Instagram training wordt gegeven op de volgende data:

27 september 20.00u
5 oktober 20.00u
12 oktober 20.00u
19 oktober 20.00u

Wil je meedoen?

Deelname aan de training kort € 100,- ex BTW. Meld je aan door een e-mail te sturen aan max@virtueelassistenten.nl.