Wat is er nu leuker voor een ondernemer dan zijn passie en kennis te delen met anderen. Een manier om dit te doen is door een evenement te plannen, denk bijvoorbeeld aan:

 • Kennissessie
 • Masterclass
 • Coachingssessie
 • Jubileum
 • Personeelsfeest
 • Relatieversterkende bijeenkomsten
 • Openingsfeest
 • Productpresentatie
 • en nog veel meer

Hier komt wel wat organisatie en planning bij kijken. Dit kan je zelf doen of uitbesteden aan een VA zodat je je kan focussen op je core-business.

Ik zal je de komende weken stap voor stap meenemen in mijn aanpak tijdens het zoeken naar unieke en inspirerende evenementenlocaties. Houd onze website de komende weken in de gaten om geïnspireerd op zoek te gaan naar unieke en inspirerende locaties.

Dit artikel is het eerste artikel van de inspirerende evenementen reeks:

 1. Evenement 1: De Blije Boomgaard – Kennissessie van een ICT bedrijf
 2. Evenement 2: Wikkelboat Rotterdam – Kennissessie van een ICT bedrijf
 3. De voorbereiding
 4. Aan de slag
 5. Locatie gevonden + vaste contacten

Evenement 1: De Blije Boomgaard – Kennissessie van een ICT bedrijf

De Blije Boomgaard, een prachtig chalet in de achtertuin van een boerderij tussen de vele fruitbomen, ligt in de buurt van Amersfoort. Ik heb deze locatie online gevonden na een gesprek met een opdrachtgever. De opdracht was het vinden van een rustige omgeving in de provincie Utrecht voor 8 tot 10 personen in de avonduren. Er moeten voldoende parkeerplekken zijn, goede bereikbaarheid hebben om met openbaar vervoer te reizen. Daarnaast moeten de gasten gebruik kunnen maken van warme en koude drankjes, koekjes en fruit. Verder zou het fijn zijn als er gebruik kan worden gemaakt van een flipover, beamer en uiteraard wifi. Ik heb 3 locaties kunnen selecteren en deze voorgelegd aan de opdrachtgever van virtueelassistenten.nl. De locatie de Blije Boomgaard is gekozen om zijn kennissessie te houden. Deze locatie is verder een aanrader voor een groep van 8 tot 10 personen mede door de zeer vriendelijke verhuurders (zij wonen zelf in de boerderij en verhuren dit chalet als B&B of als vergaderruimte).

Een foto bij de Blije Boomgaard tijdens de kennissessie van een ICT opdrachtgever.

In de regel werk ik uitsluitend online, maar voor deze sessie heeft mijn opdrachtgever mij last minute gevraagd om als gastvrouw aanwezig te zijn, omdat zijn assistent zich die ochtend ziek had gemeld. Ook daar draaien wij onze handen niet voor om. Wij worden ook blij van blije opdrachtgevers.

Let’s Grow